Parket Beograd

Parket Beograd
steffes-parket

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 +381 65 5286688
PARKET BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
eurodom-parket

Eurodom

Beograd, Palilula, Ruzveltova 16 +381 11 3809543
PARKET BEOGRAD EURODOM CP PARQUET i TARKETT lideri u oblasti pružanja inovativnih i održivih rešenja za podove.
Eurodom je porodična firma koja se već 20 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanja.
Cenovnik
partizan-uc-gradjevinski-materijal-parket

Partizan UC - Gradjevinski materijal

Beograd, Čukarica, Vodovodska 162 +381 11 2511577
PARKET BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolacije i podnih obloga.
Cenovnik
market-parket-parket

Market Parket

Beograd, Zvezdara, Bul. kralja Aleksandra 638A +381 11 3478884
PARKET BEOGRAD MARKET PARKET Garancija kvaliteta proizvoda koje isporučuje i ugrađuje Market Parket rezultat je dugogodišnje saradnje isključivo sa najpriznatijim nemačkim kompanijama.
Cenovnik
domis-enterijeri-parket

Domis Enterijeri

Beograd, Rakovica, Sretena Mladenovića Mike 52 +381 11 4099199
PARKET BEOGRAD DOMIS ENTERIJERI Nudimo Vam sve vrste parketa renomiranih domaćih i stranih proizvođača.
Cenovnik
enmon1-parket

Enmon

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 153 +381 11 2310846
PARKET BEOGRAD ENMOM Enmon u svojoj ponudi ima parket visokog kvaliteta. Od kvaliteta parketa zavisi i kvalitet atmosfere vašeg doma.
Enmon prodaje parket od bambusa.
Postavljanje parketa u Vašoj kući ili poslovnom prostoru je pravo rešenje jer ćete lako postaviti pod od prirodnog materijala koji se jednostavno održava.
Neka Vaš izbor bude parket od bambusa!
Cenovnik
a.m.a.-group-parket

A.M.A. Group

Beograd, Vračar, Južni bulevar 86 +381 11 3620854
Parket.
Slavonski hrastov parket važi za najpouzdaniji parket.
Hrast, zbog svoje dugotrajnosti, dobrih mehaničkih osobina i plemenitog izgleda, najviše se koristi u proizvodnji parketa.
Hrast je pouzdan i po mehaničkim i po estetskim svojstvima i predstavlja najbolju preporuku svakog majstora kada su u pitanju parketi, pogotovo čuveni Slavonski hrast lužnjak, čiji je kvalitet svetski priznat.
abo-balkan-parket

ABO Balkan

Beograd, Kaluđerica, Bulevar Revolucije 43 G +381 64 6579850
PARKET BEOGRAD ABO BALKAN U ponudi imamo sve vrste parketa vrhunskog kvaliteta.
Parket-2
Uz mnogobrojne vrste inovativnih modernih podnih obloga, ona koja i dalje prednjači u izboru za opremanje doma brojnih esteta je parket. Svoju dugovečnost na sceni pre svega duguje funkcionalnosti, kvalitetu i dugom veku trajanja. Funkcionalan, atraktivan i dugotrajan parket svakom domu daje toplinu i naglašava estetiku unutrašnjeg uređenja, zbog čega je i dalje vodeći na listi najkorištenijih podnih obloga. Klasični, mozaik ili rustik, varijacija na temu je mnogo, a prednosti parketa kao najpopularnije podne obloge pre svega su dugačak vek trajanja, jednostavno održavanje i mogućnost uklapanja u sve stilove uređenja, a osim toga, parket prostoru daje punoću i toplinu. Za koji ćete se odlučiti zavisi od vrste i namene prostora, kvaliteta, udobnosti i izolacije, i naravno od cene. Parketi se rade u određenim klasama koje odgovaraju kriterijumu kvaliteta, od čega zavisi i njihova cena. Nakon ugradnje parket je jedinstveni deo prostora, a s obzirom na prirodnu tvorevinu od koje je sazdan, njegovo održavanje je neophodno. Osim estetskog značaja, negovanje produžava i vek trajanja parketa.
Back to Top